ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 279 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Spuštěny nové stránkyVážení zákazníci, spustili jsme pro vás nové rozhraní stránek, aby pro Vás byly informace...

» Jak degustovat čokoládu
Jak degustovat čokoládu

Rovněž jako při degustaci vína rozpoznáte kvalitní čokoládu za pomoci všech svých smyslů.
Zrak
Potěšte svoje oči barvou a leskem kvalitní čokolády. Hořká čokoláda má hlubokou a teplou barvu. Čím je kakao jemnější a červenější, tím je i chuť lahodnější.
Hmat
Odlomený kousek kvalitní čokolády připomíná kůru stromu. Když držíte čokoládu v ruce, začne se za chvíli rozpouštět.
Sluch
Při lámání mléčné a bílé čokolády je slyšet tlumený zvuk, lámání hořké čokolády připomíná lámající se větvičky.
Čich
Kvalitní čokoláda má nádhernou vůni s náznakem přírodní vanilky.
Chuť
Nechejte si čokoládu rozpustit na jazyku a vychutnejte si její dokonalou plnost a jednotlivé chutě, které se postupně objevují.
Nezapomeňte, že skuteční milovníci čokolády degustují pomalu, jemně a graciózně, aby procítili „Jídlo bohů“.