Typy čokolád, které u nás najdete

Klasická čokoláda

Filosofie našich čokolád se vyznačuje tím, že se vrací ke kořenům a tradicím výroby. V každé čokoládě proto naleznete pouze kvalitní suroviny, které zaručují její plnou a mimořádnou chuť. Každá z čokolád prochází náročným testováním a vývojem, abychom vám mohli nabídnout to nejlepší, čeho je možné dosáhnout z nenápadných kakaových bobů, které nám již několik století dodávají energii a radost do života.

 

Gianduja

Hedvábná čokoláda, která vznikla v Turíně z nedostatku kakaa za Napoleonova tažení. Místní chocolatier Michel Prochet tehdy do čokolády přidal lískové oříšky a hle - gianduja byla na světě. A ta naše je jak má být. 30 % nejlepších ořechů z oblasti Piemontu v kombinaci s čokoládou Fino de Aroma dávají dokonale vyváženou chuť.

 

BEAN TO BAR - BIO

Čokoláda obsahující tak málo ingrediencí, jak to jen jde. Nejkvalitnější vybrané boby z Peru a cukr z květů kokosu dávají čokoládě dokonalou harmonii. Všechny suroviny jsou v BIO kvalitě a čokoláda je vyrobená přímo z kakaových bobů.

 

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné